Beemster Exclusief kaas is het mooiste en lekkerste uit de Beemster. En daar zijn we trots op. Je moet het beslist ontdekken.

Dat maakt het verschil

De verfijnde receptuur van Beemster Exclusief is een goed bewaard geheim, de kaas is gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Beemster Exclusief bevat minder zout en is groter, zwaarder, (16 kilo) dan de gewone Beemster en de meeste andere Goudse kaassoorten. Hoe groter de kaas, hoe verfijnder de smaak. De traditionele bereidingswijze en het natuurlijke rijpingsproces zijn van grote invloed op het ontstaan van de uitgesproken smaak. Beemster Exclusief is de absolute top binnen het Beemster assortiment. Alles altijd vers van 't mes, dat smaakt nog steeds het lekkerst. Iedereen die van lekkere kaas houdt heeft met Beemster Exclusief een goede keuze gemaakt. Proef het verschil. 

Blije koeien, blije boeren, blije aarde voor de lekkerste kaas Beemster Exclusief participeert actief in Caring Dairy, of in het Nederlands Zuivel met Zorg. Dit is een uniek programma voor duurzame melkveehouderij dat onze boeren helpt om hun bedrijf nog beter voor mens, dier en milieu te maken. Binnen Caring Dairy zetten onze veehouders stappen om hun melk duurzaam te produceren. Hierbij richten we ons op vier belangrijke zaken: een financieel sterk bedrijf, een goede balans tussen werk en privé, gezonde en tevreden koeien en oog voor landschap en milieu. Al deze zaken moeten in evenwicht zijn. Nu, maar vooral ook in de toekomst.
Allemaal in de kaasspeciaalzaak Beemster Exclusief is in diverse soorten en leeftijden te verkrijgen en allemaal in Kaasspeciaalzaken en Specialiteitenwinkels. Je vindt hier dé deskundige bij uitstek op kaasgebied. Hij of zij is vakbekwaam en biedt je alleen de beste kwaliteit kaas. Natuurlijk hoort kaas vers van 't mes daar ook bij, want dat smaakt nog steeds het lekkerst!