Stamppot is meer dan boerenkool of zuurkool. Omdat bij Stadsbruncherie de Groen alle gerechten worden bereid in eigen keuken door een chef die weten waar hij mee bezig is kunnen wij ook hierin bijna eindeloos varieeren. Hierdoor kunt u uw gasten verrassen op een mooi en zeer smakelijk "oer wintersbuffet". We maken gebruik van verse produkten die waar mogelijk in de streek verbouwd of geproduceerd worden met respekt voor mens en omgeving.

De stamppotten buffetten kunnen ook geheel naar uw keuze worden samengesteld, de prijzen zijn dan in overleg. Denk bijvoorbeeld eens aan “hete Bliksem”, uienstamppot, spinazie – doperwten stamppot, broccoli – kerrie stamppot.

 

Winterbuffet standaard (1 soort stamppot)

Boerenkool  of Andijvie of wortelstamp of zuurkool met ananas of snijbonenstamppot met rookworst en spekjes 
Uiteraard met mosterd, zuren, appelcompote, borden & bestek  
€ 14,95 pp

Winterbuffet uitgebreid (2 soorten stamppot, meerdere soorten vlees) 

Boerenkool of Andijvie of wortelstamp of zuurkool met ananas of snijbonenstamppot met rookworst, spekjes, speklapjes en vleesribjes.
Uiteraard met mosterd, zuren, appelcompote, borden & bestek 
€ 18,50 pp      

Stamppot buffet  (3 soorten stamppot, incl dessert)

Boerenkool met rookworst, Hutspot met hachee en zuurkool met gekookt spek en een gevulde appel uit de oven met vanillevla (dessert).
Uiteraard aangevuld met jus, mosterd en zuur, borden & bestek
€ 23,95 pp

Stamppot buffet luxe (culinaire Hollands winterbuffet)

Boerenkool met rookworst, verse worst en ribjes, Hutspot met hachee en zuurkool met hipspoot en gekookt spek, andijvie stamppot met spekjes, preischotel met gehaktballetjes en appelmoes uit eigen keuken en een gevulde appel  uit de oven met vanillevla (dessert).
Uiteraard aangevuld met jus, mosterd en zuur.
€ 27,95 pp

 

Bovenstaande buffetten zijn de standaard mogelijkheden, u kunt uiteraard ook u eigen buffet samenstellen of uitbereiden met bijvoorbeeld Hazepeper, wildpeper, stoofpeertjes, raapstelenstamppot, snijbonenstamppot enz.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of een passende prijsopgave.

 

stamppotstamppot